MonnieClub kids bovenbouw

KIDS – BOVENBOUW

Van pinpas naar brugklas

Op de middelbare school wordt vrijwel alles met digitaal geld betaald, dus de stap van cash naar digitaal is dan ineens gezet. Groepsdruk, even een broodje (of een roze koek) scoren in de pauze, je eigen pinpas. Tot groep zeven, was je kind waarschijnlijk gewend vooral cash geld te hebben. Het wekelijkse zakgeld in klinkende munten. De overstap naar digitaal, en alle uitgaven en verleidingen die ze ontdekken in de brugklas, is daarom een goede voorbereiding waard. No worries. Meerdere moeders hebben al met het bijltje gehakt, waaronder ook Annelou, dus we nemen je daar graag in mee. 

MONNIE TALK

Oké, als met de herfstvakantie de nieuwe broodtrommel thuis blijft, de tweedehands mobiel niet meer goed genoeg is en je al regelmatig gehoord hebt dat ‘iedereen’ meer zakgeld krijgt, dan weet je dat jouw kind zich thuis voelt in de brugklas.

Inspiratie, tips en meer - on the blog

COMMUNITY

Kennis en tips helpen je verder, maar van elkaar leer je uiteindelijk toch het meest. ❤️

 

Opvoeden is een reis die je het fijnst samen kunt doen. Volg daarom het Instagram account van MonnieClub! We wisselen tips uit, je kunt je vragen stellen, we bemoedigen elkaar en er zijn regelmatig experts die je nieuwe inspiratie geven om te groeien in je moederschap op het gebied van geld & talent.