MonnieClub voor jou als ouder

Voor jou als ouder

Omdat ieder kind uniek is - net als iedere ouder

 

Je wilt je kinderen goede geldskills meegeven voor later. Daarom ben je ook hier bij de MonnieClub. Alle tips zijn fijn, de e-books geven je veel inzichten en er is veel herkenning bij de geldtypes. Maar hoe pas je dat nou toe bij jouw kind? Soms is het fijn om gewoon even te kunnen sparren met iemand. Of om te lezen hoe een andere ouder dat doet. Deze pagina is daarom een cadeautje voor jou. 

PS. Wil jij ook een ander helpen? Geef je dan op voor een interview. 😉 

 

En dat kan iedereen, daar hoef je zelf geen Monnie Genius voor te zijn. Toch is het fijn als je zelf ook een goed gevoel hebt bij je financiën. De reis die je met je kinderen doorloopt, geeft je veel inzichten over je eigen manier van met geld omgaan. Wat heb je bijvoorbeeld zelf meegekregen in je opvoeding als het gaat over financiën? In welk Geldtype herken jij het meest van jezelf? 

We zijn er bij de MonnieClub ook voor jou als ouder. 

MONNIE TALK

Ik hoorde het hem zeggen: “Weet je nog, papa, dat we het zo leuk hadden in die gamehal op vakantie? Dat was leuk he! Moet je kijken, dat hebben zo ook op de Nintendo. En vandaag krijg je korting! Zullen we die spelen (Lees: kopen)?” Meneer heeft een plan (Leeuw), weet dat goed te verkopen (Aap), dat is twee punten voor de aanpak. Maar, mama zei NEE. En dat betekent -2 punten. Nee is nee bij mama. Maar….. bij papa staat gezelligheid ook voorop. Theorie is fijn, maar dan nog de praktijk……..

Ervaringsverhalen

Meet the MonnieCoaches

Kies de coach die past bij jou & je gezin​

COMMUNITY

Kennis en tips helpen je verder, maar van elkaar leer je uiteindelijk toch het meest. ❤️


Opvoeden is een reis die je het fijnst samen kunt doen. Kom daarom bij onze besloten community van ouders! We wisselen tips uit, je kunt je vragen stellen, we bemoedigen elkaar en er zijn regelmatig experts die je nieuwe inspiratie geven om te groeien in je moederschap op het gebied van geld & talent.