Let’s rebel together

Wat past bij jou?

Samenwerken met MoneyRebels kan op onderstaande manieren.
Let op! Wil je even overleggen wat past bij jouw doelgroep? Of ben je op zoek naar meer maatwerk. Plan dan even een gratis kennismakingsgesprek in.

Tools

Je bent op zoek naar een manier om met jouw doelgroep aan de slag te gaan met het thema ‘geld’, ‘financiële gezondheid/zelfredzaamheid’ en/of hen te inspireren om dat zelf te doen. Kijk dan zeker even naar onze tools, want die zijn afgestemd op de doelgroep per leeftijdscategorie en zijn makkelijk in te zetten

Je krijgt een complete toolkit waar je direct mee aan de slag kan. Geen zorgen, we gooien je daarbij niet in het diepe, en je hoeft zelfs niet eens een financiële kenner te zijn om er mee te werken. Aan alles is gedacht.

 

hello-money

Workshops & Trainingen

Je boekt een workshop, inspiratie-talk, lunchmeeting of een training. Dit kan één van onze vaste workshops zijn, die vind je in de shop. Of een maatwerkoptie, die bespreken we samen in een online kennismakingsgesprek.

We onderscheiden twee soorten:

MoneyRebels & MBO

Jullie willen zelf graag meer leren over de manier waarop jouw doelgroep kiest, leert en communiceert rondom het onderwerp ‘geld’, en wat zij verwachten van jou als organisatie. Van het gesprek over geld, tot de manier van aanspreken. Rebels en toegankelijk, ook als je zelf niet al te veel kaas hebt gegeten van geld.

VOORBEELD: MONEY & GEN Z, MONEY & MILLENIALS

Voor je doelgroep

Je wilt je doelgroep inspireren of concrete handvatten aanreiken om aan de slag te gaan met het thema ‘geld’ en/of financiële gezondheid’. Niet per se omdat er problemen zijn (al kan dat ook), maar juist omdat je hen het beste gunt op dit gebied. Niet saai, maar lekker rebels. Inhoud met een knipoog.

VOORBEELD: FINANCIEEL DETOXEN (MET SAPJE, OF JUIST EEN KROKET), TALKING MONEY WITH YOUR HONEY.

Projecten

Je kunt ons ook vragen om mee te denken in (een deel van) jouw project, of de uitvoering ervan bij ons leggen.

Mits het past bij MoneyRebels natuurlijk, want dat is waar onze kracht ligt. Wij werken regelmatig samen in projecten met andere initiatieven, fondsen, gemeentes en/of bedrijven, om de krachten te bundelen en concrete handvatten aan te kunnen reiken voor specifieke vraagstellingen, doelgroepen of mogelijkheden.

Onze maatschappelijke projecten zijn vaak gebaseerd op een verzoek vanuit de maatschappij en/of subsidieverstrekker. Bij in-house projecten focussen we ons op de vraag van een opdrachtgever.

Lezingen

Storytelling, dat is de basis voor veel mensen om te leren. Stories genoeg! We staan te trappelen om onze bakken vol lessons learned, missers en nieuwe inzichten te delen met anderen. Ook inspireren we mensen graag om op een nieuwe manier te gaan kijken naar geld, ondernemen en groei. De MoneyRebels-manier.

Samenwerken?

Neem even contact op via de mail, of plan hier een korte kennismaking in. Dan kijken we samen hoe we financiële educatie bij jouw opleiding kunnen vormgeven.

Alle docenten opgelet!

Masterclaas GenZ en geld

Ben je op zoek naar de mogelijkheden die worden gefinancierd vanuit de subsidie van Geldlessen.nl? Bekijk hier het aanbod.